Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre de Recursos Pedagògics de l’Alt Penedès organitza una conferència per parlar de l’art

La ponent serà la professora de filosofia , Eulalia Bosch, i el títol de la conferencia és "Les arts , una forma de coneixement".

Bosch ha estat directora del servei educatiu del Museu d’Art Contemporani de Barcelona i ha escrit nombrosos articles i llibres, com "El Plaer de mirar". En els últims anys ha dirigit projectes educatius per a internet.

Un dels principals centres d’interès profesional ha estat i seguéix sent el d’explorar la relació entre les institucions educatives i la vida culturals de les ciutats. Aquest és el punt de partida de la conferencia que està adreçada especialment a professorat d’Educació Infantil, Primària i Secundària, encara que es tracta d’un acte obert a tothom que tindrà lloc aquest proper dilluns a les sis de la tarda a l’Escorxador de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: