Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A Vilafranca s’obrirà un Centre Residencial d’Acció Educativa

La Generalitat de Catalunya va obrir fa uns mesos el termini per la presentació de projectes per tal d’ubicar a Vilafranca el que es coneix com a CRAE, és a dir , un

En concret la constitució d’aquest nou centre es farà amb les places que el departament de Benestar i Família tenia adjudicades fins ara al Centre Sac Xiroi de Castellví de la Marca. El procés d’adjudicació públic es va resoldre a favor de la cooperativa de segon grau Grup Consop, especialitzada en serveis a les persones. La cooperativa està en aquests moments buscant un espai on ubicar el nou centre que atendrà 20 places de joves entre 14 i 18 anys que no poden viure momentàniament amb les seves famílies. La posta en marxa d’aquest nou servei a Vilafranca s’ha de fer durant aquesta primavera.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: