Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neix l´editorial Andana, fruit de la fussió de la llibreria Odissea i Ramon Nadal editor

La nova editorial vilafranquina unirà l´experiència de Nadal en el sector editorial i de l´Odissea en l´àmbit de la distribució i de coneixement del mercat.

Quant a noms propis, darrera d´Edicions i propostes culturals Andana hi ha Quim Jubert, Carmel Carrillo i Ramon Nadal.

Aquest "casament", com l´ha anomenat Jubert, ha tingut un festeig que ja va produir dos projectes: els Goigs de Nadal, el desembre del 2001, i la publicació d´una conferència inèdita de Francesc Pujols, per Sant Jordi del 2003. Fruit d´aquesta presa de contacte amb l´obra de Pujols, ha nascut el primer llibre d´Andana, "El nuevo Pascual. Manual de la prostitución", una novel.la que Pujols va escriure als 24 anys, en castellà.

Segons Ramon Nadal es tracta d´ un text inclassificable .

La presentació del primer projecte de la nova editorial es farà el dia 2 d´abril, a la Torre de les Hores de Martorell.

L´elecció del nom Andana vol suggerir un espai des d´on salpar cap a altres indrets o territoris. Andana editarà llibres del Penedès per al Penedès i llibres fets des del Penedès cap enfora i en aquest sentit, s´ha arribat a un acord amb la distribuïdora Arc de Berà per tal que els seus llibres arribin a tots els territoris de parla catalana.

Andana tindrà producció pròpia, coproducció i també editarà llibres per encàrrec.

Aquest any 2005 esperen publicar entre 4 i 6 llibres i dels projectes encetats destaca la publicació d´una edició crítica de la novel.la "La ben nascuda" de Rodolf Llorens i Jordana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: