Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sistema d’infraestructures serà el tema de la segona sessió participativa per la redacció del Pla

El Consell Comarcal organitza avui la segona sessió participativa del procés de redacció del pla director. En aquesta ocasió es tractarà sobre els temes de comunicacions sobre el territori.

El gerent del consell comarcal, Jordi Cuyàs, que farà de moderador en el debat obert de la jornada, destaca que el plantejament haurà de tenir en compte la singularitat del Penedès , i les necessitats del conjunt del territori català.Cuyàs indica que segurament el debat es centrarà en dos temes cabdals, un és el quart cinturó i l’altre les necessitats de millorar la mobilitat interna dels municipis de l’Alt Penedès.

La sessió participativa és oberta a tothom i se celebrarà a la seu del consell comarcal de l’Alt Penedès a Vilafranca. Començarà avui a les sis de la tarda amb una primera intervenció d’un dels membres de l’equip redactor , Miquel Corominas, que donarà un marc de reflexió general. Tot seguit intervindran els arquitectes Pau Batlle i Pere Pons, i el biòleg Humbert Salvadó. El debat obert està previst per a les set i vint de la tarda i la sessió es clourà amb el recull del debat per part del coordinador del Pla Territorial Metropolità, Josep Maria Carrera i de l’alcalde de Sant Sadurní , Joan Amat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: