Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa Inserim ha tramitat la contractació de 130 persones amb disminucions durant el 2004

La valoració, des de la Fundació Pro Penedès, una de les entitats que lidera el projecte és molt positiva a nivell global, tant per quantitat com per qualitat.

El programa Inserim és un projecte que té com a objectiu facilitar a les persones que pateixen algun tipus de disminució l’ocupació d’un lloc de treball. De fet, segons la llei, les empreses de més de 50 treballadors han de tenir en plantilla a un mínim del 2 % de treballadors amb una disminució física o mental lleu.

Així, el programa només busca el compliment de la llei, per això la finalitat d’Inserim no té un límit sinó que s’ha de seguir treballant.

A través del programa Inserim es fan entrevistes amb els responsables de les empreses d’aquest tamany per informar i assessorar en relació a la seva obligació i a les facilitats i subvencions que poden rebre per contractar aquest tipus de persones.Inserim procura establir contactes entre les empreses i les persones que tenen algun tipus de disminució per la incorporació al mercat laboral. També fan una crida a tots aquells que pateixin algun tipus de discapacitat perquè s’apuntin a la borsa de treball que gestiona el SIL per adherir-se al programa.La Fundació Pro Penedès lidera el projecte que es promou a les comarques de l’Alt Penedès, Anoia, Garraf i Bages amb l’objectiu de donar suport a un col.lectiu que té moltes dificultats per trobar feina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: