Dijous, 22 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cantautor Paton Soler ha presentat un nou CD que recull tota la seva obra.

La presentació la va fer dimarts envoltat d’amics al local del Centre de Vilafranca.

La portada del CD és prou explícita perquè presenta una fotografia en la qual es mostra tota la producció discogràfica de Paton Soler, des del primer single amb la cançó "M’agradaria" del 1986 fins als darrers CD’s. De fet el títol d’aquest nou recull és el conpendi dels dos darrers que havia publicat, "De pessics i carícies…de carícies i pessics".

Es tracta doncs d’un compendi de tota la seva producció musical de 20 anys. Paton Soler apuntava en l’acte de presentació que la seva il.lusió era la de disposar d’un recull complet.L’acte va ser presentat per l’amic personal del Paton, el professor Fontxo Blanc, que del conjunt de les cançons en va triar dues per escoltar a l’acte. Una en representació de les carícies. Va ser la versió del mateix Fontxo del poema Palabras para Júlia de Goytisolo, que en la versió original va musicar Paco Ibáñez i que en la versió de Soler es va titular Paraules per l’Anna.La presentació d’aquest nou CD va comptar també amb la intervenció del regidor de cultura de l’ajuntament de Vilafranca, Joan Rios, que va parlar més com a amic que com a regidor, recordant que junt amb el Paton Soler, havia participat als inicis dels anys vuitanta en la creació del grup Tramuntana i en els primers moments del grup d’animació infantil Rovell d’Ou, amb l’enregistrament del disc "La vaca Paca".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: