Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Universitat Oberta de Catalunya ha presentat avui a Vilafranca l’ateneu universitari

Coincidint amb el desè aniversari de la UOC, es posa en marxa aquesta iniciativa, que avui ha presentat a Vilafranca el vice rector de la Universitat, Joan Fusté.

Aquesta experiència d’extensió universitària posarà a disposició dels ciutadans les assignatures de diferents titulacions, amb la peculiaritat de no necessitar acreditar requisits d’accés.

Aquesta iniciativa, amb caràcter pilot, s’adreçarà a uns 200 alumnes que podran tenir accés a una cinquantena de matèries de les carreres d’humanitats, dret, turisme, economia i estudis de l’Àsia oriental. Els qui s’hi matriculin compartiran professors i aules amb els estudiants de titulacions homologades, i gaudiran dels mateixos serveis i materials. En finalitzar rebran un títol propi d’extensió universitària, i les assignatures superades podran ser convalidades en cas que vulguin cursar els estudis homologats a la UOC.

El vice-rector també ha destacat que l’Alt Penedès, i Vilafranca, tenen un alt tant per cent d’alumnes a la Universitat Oberta. A la comarca hi ha 600 matriculats, i a Vilafranca 300, dels 22.000 que te la UOC. Amb aquestes xifres ens troben per sobre de la mitjana d’altres comarques catalanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: