Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Raventós diu que Labandera vol confondre la població amb les xifres d’inversió del Govern

El diputat de CiU Joan Raventós continua discrepant amb el socialista Roberto Labandera pel que fa a les inversions del govern de la Generalitat a la nostra comarca.

Aquest matí ha presentat a la premsa algunes de les propostes que ha fet Convergència i Unió per que s’incloguin als pressupostos.

Es tracta de 22 propostes, a nivell comarcal i d’alguns municipis concrets, en que destaquen dotació per a l’estudi del mapa del sol, el desdoblament de la C-15 al seu pas per Olèrdola, o els jutjats de Vilafranca i nous equipaments escolars en diferents municipis.

De totes maneres, Raventós ha tornat a remarcar que els números que ha presentat el govern de la Generalitat, pel que fa a la nostra comarca per boca del diputat Roberto Labandera, no es corresponen amb la realitat. Segons Raventós, Labandera mescla conceptes per tal que li surtin els números.

El diputat convergent demana que es compari el pressupost d’inversió del 2003, el darrer de CiU, amb el d’inversió del 2005. Segons Raventós serien més de 29 milions d’euros, l’any 2003; contra prop de 13 milions i mig d’euros de cara al 2005.

Pel que fa a propostes concretes per la comarca, Raventós ha parlat dels 8 milions d’euros que la Generalitat aportarà per la cobertura de les vies a Vilafranca.

En aquest cas ha remarcat que 5 milions surten de la plusvàlua del polígon de les Bassetes, i que per tant no son compatibles com a inversió de la Generalitat.

Des de CiU també s’ha insistit en que els pressupostos presentats per el govern tripartit obeeixen a la visió de Catalunya que te el PSC, amb Barcelona com a nucli principal i centre de totes les mirades. Per aquest motiu el 50% de la inversió prevista, com ha explicat Raventós, es destina al Barcelonès i el 70% es reparteix entre aquesta zona, el Baix Llobregat i el Vallès Occidental.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: