Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons han celebrat aquest cap de setmana el gruix dels actes del seu 45è aniversari

Van començar el dissabte a l’Ateneu Municipal amb el pregó del Quique dels Cavallitos, que va parlar de diverses anècdotes relacionades amb l’atracció i amb tots els nens que hi han pujat.

El Quique va deixar clar des del principi que no estava gens nerviós perquè era com si fos a casa. El pregoner recordava en molts moments del pregó que coneixia gairebé totes les persones que hi havia entre el públic.

En acabar el pregó, el Quique va rebre per part dels membres dels Falcons diversos obsequis. Entre ells un rellotge dels falcons i una barretina. Per acabar, aquest primer acte de l’aniversari es va projectar un vídeo que començava amb una cançó interpretada d’una manera força especial.

El vídeo contenia imatges històriques dels Falcons, primer fotografies i després imatges de vídeo domèstic que enregistren en cadascuna de les seves actuacions i sortides.

El president dels Falcons, Iñaki Martínez, es mostrava satisfet de la celebració del 45è aniversari i aprofitava per demanar un local per la colla.

Els Falcons també van celebrar un torneig de futbol sala. Va ser diumenge a la tarda a la zona esportiva i va reunir els equips dels Castellers, els Xicots, els Falcons i els ex Falcons.

Ja fa anys que els Falcons celebren a partir de l’octubre un torneig amb tres equips de Falcons i un d’ex Falcons, però enguany són menys gent i no en tenien prou per fer tots els equips. D’aquesta manera van optar per demanar als membres de les colles castelleres que participessin al Torneig.

El quadrangular va enfrontar en primer lloc Falcons contra ex falcons, amb la victòria dels primers per sis a un. I Xicots contra Castellers, amb la victòria dels verds per tres a un.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: