Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Departament d’Agricultura donarà suport a la defensa de la identitat rural de l’Alt Penedès

Aquestes intencions van quedar patents en una reunió que va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, i té com a objectiu dotar el paisatge del Penedès del valor que mereix.

El Director General de Desenvolupament Rural, Jordi William Carnes, es va reunir ahir a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès amb membres d’aquest organisme i representants d’organitzacions agràries com el sindicat Unió de Pagesos. La reunió va servir per reforçar les polítiques iniciades en la legislatura anterior amb el Departament d’Agricultura que va recolzar l’elaboració de l’estudi del paisatge vitivinícola de la comarca.

El president del Consell Comarcal, Lluís Valls, destacava després de la reunió que s’ha trobat la complicitat de l’actual govern de la Generalitat per defensar el sentit rural de l’Alt Penedès. En la reunió amb el director general de desenvolupament rural es va parlar de la futura organització d’un congrés del món rural català en el qual el Penedès hi tindrà una participació directa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: