Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llévame a otro sitio obté el Premi del Jurat i Diez Minutos el del Públic a la mostra de curts

Dissabte a la nit, al cinema Bogart, es va celebrar la cloenda de la novena mostra de curtmetratges de Vilafranca.

Minotauromaquia ha obtingut el premi d’animació i ‘Ábreme’ el de Pantalla oberta. Amb una bona assistència de públic, la sessió final de la mostra començava amb els videoclips que el realitzador finès Aki Kaurismäki va fer pel grup de música Leningrad Cowboys.

Després d’aquesta projecció, era el torn de donar els premis als directors dels curtmetratges guanyadors de cada secció.

El jurat va premiar Llévame a otro sitio, de David Martín de Los Santos, un curtmetratge arriscat pel que fa al ritme narratiu. El curt mostra el viatge en cotxe d’una parella i la seva incomunicació.

I el premi del públic va anar a mans del realitzador Alberto Ruiz Rojo per Diez Minutos, una història que ens explica les peripècies d’un senyor que demana informació a través d’un servei d’una companyia telefònica. El premi Pantalla Oberta va ser pel director d’Ábreme, Rodrigo Pontremoli. El curt va ser premiat amb 300 euros i el passi de la pel·lícula a través de la Xarxa de Televisions Locals.

El curtmetratge d’animació Minotauromaquia de Juan Pablo Etcheverry s’enduia el reconeixement i 800 euros de la secció d’animació.

El jurat de la selecció oficial estava integrat per el realitzador Agustí Coromines, la responsable de projectes de la Federació Catalana de Cine Clubs, Francesca Prats i l’actor de l’Arboç, Joan Vallès.

El jurat de Pantalla Oberta el formava l’actor vilafranquí Toni Regueiro, el guionista Héctor Hernández i el responsable de programa de cinema ‘Fanzivid’, Jep Porras.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: