Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament ha ratificat per unanimitat el conveni amb l’Incasol per la cobertura de l’AVE

Un dels punts més importants del Ple ordinari celebrat ahir va ser l’aprovació, per part de tots els grups municipals, del conveni amb l’empresa de la Generalitat ‘Incasol’.

El conveni té l’objectiu de fer una aportació de 5 milions d’euros pel cobriment del ferrocarril derivades del desenvolupament del sector de les Bassetes i la promoció d’habitatge amb protecció pública.

Un altre dels punts destacats va ser l’alineació d’un solar de la Girada II a una cooperativa de la UGT per promoure 36 pisos d’habitatge protegit destinats a joves menors de 35 anys que portin com a mínim 5 anys d’empadronament a Vilafranca. CiU es va abstenir en aquest punt per no haver pogut intervenir en la redacció del conveni.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: