Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agrupació Ciutadana de Vigilància d’Incendis Forestals del Penedès demana suport al Govern

Conscients que l’administració no pot assumir moltes situacions, el GEIF considera que el nou text legislatiu ha de reconéixer la tasca de col·lectius de voluntaris.

El GEIF de Vilafranca considera que en aquest nou estatut s’ha de fer referència al voluntariat organitzat, específic, que col·labora i reforça les funcions dels cossos i serveis de l’administració pública en matèria de prevenció i d’emergència.

La proposta d’incorporació al text de l’estatut planteja que el govern de la Generalitat fomenti i recolzi les organitzacions i la ciutadania que col·labora voluntàriament en les tasques de prevenció i emergències.

També es demana que es fomenti la formació i es doti de l’equipament necessari perquè puguin realitzar les seves funcions i que es compensin les despeses que comporta l’absència del treball quan es requereix a un voluntari per una emergència.

S’ha confirmat que la proposta serà tramesa a la ponència parlamentaria encarregada de redactar el nou Estatut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: