Dimarts, 22 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca va posar més de 600 denúncies durant la campanya cívica de juny

Els barris de Sant Julià, Girada i Centre Vila van ser els tres que van participar en la primera fase de la campanya “Vilafranca i tu, junts per el civisme”.

A banda de voluntaris cívics, la campanya va comptar amb la col·laboració de la policia local. Com explica el regidor de seguretat ciutadana, Xavier Lecegui, la campanya va servir a la policia local per tal de posar a prova la figura de la policia comunitària o de proximitat.

En aquest sentit comentava que de la policia local la valoració de la campanya era positiva, i que s’havia fet també una acció sancionadora important, de suport als voluntaris.

De l’estudi de les xifres de la campanya es pot extreure que la majoria d’actuacions de la Policia Local s’han fet en qüestions relacionades amb la circulació, i principalment per mal estacionament de vehicles. Concretament s’han presentat més de 600 denúncies.

Lecegui apuntava també que, a banda de les experiències de cara a la possible implantació de la policia comunitària, en aquests moments s’està treballant per millorar la preparació de la Policia en temes com els atestats de trànsit, l’atenció al públic i el coneixement d’altres cultures; tot plegat per millorar el servei que s’ofereix i adaptar-se a les demandes de la societat actual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: