Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La novena mostra de curtmetratges de Vilafranca començarà el proper 19 de novembre

La novena mostra de curts organitzada pel Cine Club Vilafranca va ser presentada ahir a la llibreria l’Odissea.

Aquesta novena mostra permetrà als espectadors veure una quarantena de treballs d’arreu d’Espanya des del divendres 19 de novembre i fins el 27. A banda de les seccions competitives habituals, el certamen dedicarà la seva retrospectiva a una selecció dels millors curts europeus dels últims anys.

Pel que fa a la cloenda, tindrà com a protagonista el director finès Aki Kaurismäki, amb la projecció dels videoclips que va rodar pel grup Leningrad Cowboys.

La retrospectiva diferencia la mostra vilafranquina de tota la resta de certàmens. Tal com explica Josep Ferret des de Cineclub, els curts d’aquesta secció sorprendran a tothom.

A la selecció oficial, 20 curts espanyols es disputaran el premi del Jurat i del Públic, amb una dotació econòmica de 2.000 euros cadascun. La secció d’animació premiarà amb 800 euros el millor curt animat i, a la secció de Pantalla Oberta, dedicada als joves realitzadors i al format vídeo, es projectaran 13 treballs a competició.

La novena mostra de curtmetratges de Vilafranca ha aprofitat aquesta nova edició per renovar la seva caràtula, una renovació que ha anat a càrrec de l’Associació ‘1dos3 Picaparet’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: