Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP defensa la convocatòria d’un ple extraordinari per parlar sobre la base de muntatge

Otger Ametller i dos representants de la comissió d’urbanisme de la CUP van explicar els motius que els han portat a posicionar-se d’aquesta manera.

Els membres de la CUP van explicar ahir a la tarda quina és la seva postura sobre dues qüestions que en els darrers dies han omplert l’actualitat vilafranquina. Fet públic ja que donen recolzament a la demanda de CiU d’un ple extraordinari per parlar sobre la base de muntatge, Otger Ametller i dos representants de la comissió d’urbanisme de la CUP van explicar els motius que els han portat a posicionar-se d’aquesta manera. Des de la Cup, van explicar, es continua tenint la impressió que l’equip de govern ha enganyat els ciutadans i coneixia els projectes del ministeri des de temps abans que es fes públic, i per aquest motiu consideren important que es faci un ple extraordinari que serveixi per deixar clares les coses en aquest sentit.

La CUP també vol separar el tema de la base de muntatge del de l’estació de regionals, ja que consideren que únicament serveix per emmascarar una qüestió amb l’altra.

Per la CUP el debat important en aquests moments s’hauria de centrar en la base de muntatge i el seu efecte sobre Vilafranca, i deixar el tema de l’estació de regionals per a més endavant. Consideren que la petició de referèndum que ha fet ERC no te gaire sentit i és una mala utilització d’aquesta eina que planteja el ROM.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: