Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca van celebrar el sopar de fi de temporada amb un ambient extraordinari

El sopar va servir també per fer evident el relleu dels dos principals responsables de l’entitat, el president i el cap de colla.

La colla vilafranquina va celebrar aquest dissabte a la nit el tradicional sopar de fi de temporada en el local municipal de Sant Miquel d’Olèrdola amb un ambient de festa marcat especialment pel bon regust de boca que ha deixat la diada del Roser, al final de la temporada amb la millor actuació de la història de la colla, descarregant tres castells de vuit pisos.

Tan els anteriors, Mandel Gonzalez i Jordi Raventós, com els nous, Pep Quelart i Xavier Catasús, van pujar a l’escenari per adreçar-se als membres de la colla.

Manel Gonzalez destacava l’evolució positiva dels Xicots en els dos darrers anys, després del llistó alt que van deixar el cap de colla Marcianes i el president Llenas.

Es van repartir els premis xicot insígnia, es va lliurar obsequis a la canalla, i el poeta, Joan Porcà, autor de la lletra del nou himne dels Xicots va llegir uns poemes adreçats a la colla.

Per part de la nova directiva el cap de colla , Xavier Catasús, espera que el relleu no sigui complicat.

També van intervenir en els parlaments el president del consell comarcal, Lluís Valls, que va felicitar la colla pels èxits aconseguits i l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, ex membre de la colla que va felicitar als nous responsables dels Xicots encoratjant-los a continuar la línia positiva de les darreres temporades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: