Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

32 televisions locals de Catalunya emeten el programa ‘Solidària’ produït per Vilafranca TV

El programa, de periodicitat setmanal , té una durada de 15 minuts i tracta temes d’actualitat, ofereix reportatges d’activitats solidàries, d’entitats o de projectes de cooperació.

El ‘Solidària’ és un programa informatiu que pretén difondre l’activitat que desenvolupen les Organitzacions No Governamentals de Catalunya en l’àmbit de la solidaritat i la cooperació al desenvolupament.

Aquesta temporada ha incorporat, a més d’un nou grafisme, també la elaboració d’un reportatge divulgatiu de temes genèrics a l’entorn de la solidaritat i un espai d’entrevistes.

La renovació de l’espai ha permès millorar la seva divulgació. La temporada anterior era emès per una vintena de televisions locals de Catalunya i en l’actualitat són 32 les televisions que l’ofereixen, abastant tot el territori català, des de la TV de Figueres o de Girona, passant per Manresa, o Vic, l’Hospitalet, Badalona, i fins arribar al Canal Segrià de Lleida, per exemple.

El ‘Solidària’ és un programa produït per Vilafranca TV amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Vilafranca, la Diputació de Barcelona i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, que permet oferir-lo gratuïtament a les televisions locals que ho demanin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: