Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les inscripcions per la festa major dels petits han estat gairebé les mateixes que l’any passat

Només s’han augmentat en un nen, de manera que enguany, a la festa major dels petits hi ballaran uns 320 infants. La xifra es manté en la mitjana d’altres anys.

En el cas dels nois, no hi ha tanta predisposició a ballar en un mateix ball, tot i que els diables tenen molt d’èxit. Enguany, però, amb l’augment del límit d’edat, no hi ha hagut tants inscrits en aquest cas.

D’altra banda, una de les novetats d’enguany, és la posada en marxa d’una borsa de vestits. La gent que ja tingui vestits d’altres anys i els hagin quedat petits o hagin abandonat el ball, poden portar-los a l’Escorxador. Així seran aprofitats pels nous balladors. La crida no ha tingut molta acceptació, però els organitzadors volen seguir insistint perquè els pares dels balladors portin els vestits.

En el cas dels balls que no han obtingut moltes inscripcions, com el ball de nans, és possible que es pugui fer una repesca més endavant, però seria en el cas excepcional de que per manca de balladors perillés la presencia del ball. En el cas dels nans, si finalment falten caps, els nens que vulguin portar capgròs i no en tinguin podran utilitzar enguany els antics nans de la festa major.

Respecte els nous gegants petits, que s’estrenaran enguany, es tracta d’un ball que també ha rebut una gran demanda.

D’aquí a uns 15 dies, tots els nens inscrits rebran una carta amb els dies i horaris dels assajos, que tindran lloc durant els mesos de juliol i agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: