Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gemma Pinedo exposa al local d’Òpera Joies amb una mostra titulada “Comunicació”

Òpera Joies és un taller i botiga dedicat a la joieria contemporània i es troba situat al passatge Enric Regull de Vilafranca. L’espai vol donar difusió a les obres d’artistes penedesencs.

La setmana passada s’inaugurava l’exposició “Comunicació” de Gemma Pinedo. La mostra consta d’una sèrie de peces que ensenyen una via cap a a la qual es pot obrir la joieria i que permet conèixer quin ha estat el procés d’elaboració de cadascuna de les peces que la conformen.

A l’exposició es poden veure tot un seguit de llengües fetes amb plata i bronze que estan pensades per portar-les sobre el cos. Els dotze aparadors que hi ha al taller acullen dotze instal·lacions que, a més, incorporen altres llenguatges com el vídeo, la fotografia i el dibuix, tot fent que cadascuna sigui completament diferent.

La llengua com a element orgànic més significatiu del que és la comunicació és la base de la mostra. Per donar forma a l’exposició, Gemma Pinedo comptava amb la col·laboració de l’artista plàstic Joan Raventós Estellé.

La mostra Comunicació es podrà veure a Òpera Joies fins al proper 19 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: