Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana hi ha talls de circulació en varis carrers del centre de Vilafranca

A causa d’unes obres de canalització que està executant l’empresa FECSA-ENDESA, el carrer de Cal Bolet restarà tallat a la circulació de vehicles.

Per agafar itineraris alternatius, els vehicles hauran d’anar en direcció als carrers Ateneu, Parlament, Migdia i Cal Bolet o en direcció al carrer Germanor i l’avinguda de Tarragona. Amb motiu d’aquest tall de circulació, quedarà anul.lada la parada del bus urbà Cal Bolet/Migdia.

D’altra banda, també el carrer de Ponent, entre el carrer Progrés i el carrer Ferran, restarà tallat a la circulació de vehicles entre avui i dimecres. El veïnat que hagi d’accedir en aquest tram per entrades i sortides del pàrquing d’un edifici existent ho hauran de fer des dels carrers Ferran o Sant Jordi. El motiu del tall també són obres de canalització de FECSA ENDESA.

Finalment us hem de parlar d’un altre tall: el carrer de la Font patirà restriccions de trànsit al llarg d’aquesta setmana ja que s’executaran obres de millora de les pilones elèctriques d’accés a l’illa de vianants.

Així, el trànsit quedarà restringit entre avui i divendres, entre les 8 del matí i les 6 de la tarda, a partir de la cruïlla amb el carrer de Sant Jocund. Els vehicles que hagin d’accedir al Centre ho hauran de fer a través dels carrers de Sant Jocund, de Puigmoltó i del Carme, on provisionalment es retiraran les boles de pedra existents.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: