Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els ajuntaments del Penedès vitícola han signat la declaració “El vi, nutrició i salut”

Aquest divendres a la nit s’han reunit l’Institut Català de la Vinya i el Vi, la Fundació per la Investigació del Vi i la Nutrició i el Consell Regulador de la Denominació d’Orígen

Aquest acte es va fer previ al sopar que organitzava l’Acadèmia Tastavins Penedès St. Humbert amb motiu del Lliurament de Medalles del 43è Concurs de Vins de Qualitat D.O. Penedès.

La Declaració “El Vi, Nutrició i Salut”, és una iniciativa impulsada per FIVIN per a promocionar i difondre les propietats saludables que comporta un consum moderat i responsable de vi, conscienciant i informant a la societat sobre els hàbits de vida saludable, en especial entre els joves, sobre les pautes correctes i responsables de consum per a aconseguir una bona salut i millorar la qualitat de vida.

Una gran majoria d’ajuntaments de la zona vinícola del Penedès van rubricar la seva signatura en el document de la declaració. La signatura, és un precedent del que serà la unió de moltes poblacions i municipis vitivinícoles de tot arreu, per a defensar al vi com aliment de la Dieta Mediterrània, patrimoni cultural comú.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: