Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dinar de germanor del Dilluns de Pasqua obrirà la 93a Setmana de la Gent Gran a Sant Sadurní

Com ja és tradicional, el dinar de germanor del Dilluns de Pasqua dedicat a les persones de més de 70 anys de la vila serà el pòrtic de la 93a Setmana de la Gent Gran

L’àpat tindrà lloc al pavelló de l’Ateneu, a partir de 2/4 de 3 de la tarda, per bé que els avis i les àvies hi podran accedir des de mitja hora abans. Aquell mateix matí del 13 d’abril, a les 12 del migdia, hi haurà una missa amb la Coral Sant Sadurní a l’església parroquial. Acabada la cerimònia religiosa, cap a ¾ d’1 del migdia, a la Casa dels Avis s’inaugurarà una exposició de treballs artesanals i fotografies. Els tiquets pel dinar s’han de reservar abans del 6 d’abril al Departament de Benestar Social (c/ Hospital, 11), a l’Esplai de “la Caixa” o al Casal dels Avis de Caixa Penedès.

Actualment hi ha 1.447 persones que tenen més de 70 anys a la vila, i totes elles han rebut una carta a casa seva convidant-les a assistir al dinar del Dilluns de Pasqua. Els actes de la Setmana de la Gent Gran continuaran el dimarts 14 d’abril, a 2/4 de 10 del matí, amb la VIII Caminada Popular de la Gent Gran. La trobada dels participants serà a la plaça de l’Ajuntament i, tot seguit, s’iniciarà un circuit sorpresa pels carrers de la vila. Al final de la caminada hi haurà un obsequi i piscolabis. Les inscripcions s’han de fer a l’Esplai de la Caixa fins al dijous 9 d’abril.
El dimecres 15 d’abril serà una jornada dedicada a anar d’excursió. Concretament, enguany s’ha programat una excursió a la Costa Daurada, amb un dinar de peix i marisc a Tarragona. La sortida serà a ¾ de 8 del matí des del casal d’Avis de Caixa Penedès, a les 8 del matí l’autocar passarà per la plaça Pau Casals i, cinc minuts després, es podrà pujar al vehicle a la plaça del Pont Romà. Hi ha temps per inscriure’s fins al 9 d’abril, i s’ha d’anar al Casal d’Avis de Caixa Penedès (93 891 00 56) o a l’Esplai de la Caixa (93 891 18 59). El preu és de 30€ i les places limitades.

Per al dijous 16 d’abril, a 2/4 de 6 de la tarda, s’ha programat una cantada de la Coral del Casal d’Avis de Caixa Penedès, que tindrà lloc a la sala d’actes de la Casa dels Avis. Aquell mateix dia, a les 8 del vespre, hi haurà una xerrada-col·loqui amb el títol “Fer-se gran: reptes futurs a la vellesa”, a càrrec de Yolanda Lacaste, que es farà a la Biblioteca Municipal.

Finalment, el divendres 17 d’abril, a 2/4 de 6 de la tarda, la sala d’actes del Casal d’Entitats acollirà un concert de músiques populars a càrrec del grup penedesenc Picarda Quartet. En finalitzar el recital hi haurà coca i xocolata per a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: