Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació d’Amics de Puerto Cabezas organitza la quarta edició de les seves brigades

La presentació de la iniciativa es va fer divendres a l’Escorxador de Vilafranca, a càrrec de membres de l’Associació d’Amics de Puerto Cabezas.

Com explicava el responsable de les brigades, Marc Nicolàs, després que fa dos anys es fessin les últimes, ara s’ha volgut recuperar aquesta fórmula per tal d’ajudar a conèixer la realitat d’aquella zona de Nicaragua. A més, coincidint enguany amb els 10 anys d’existència de l’Associació i els 10 anys també de l’agermanament.
Les persones interessades en participar en aquesta activitat han de ser majors de 21 anys, fer-se càrrec de les despeses de formar part de la brigada, i tenir ganes de treballar i adaptar-se a la realitat de la zona de Puerto Cabezas. El termini per apuntar-se finalitza el proper 24 d’abril. L’estada es faria durant 3 o 4 setmanes els mesos de Juliol o Agost d’enguany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: