Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La periodista sitgetana Rita Marzoa pregonarà les Fires de Maig

Aquest matí es presentava la imatge gràfica de les Fires de Maig o dels enamorats de Vilafranca, que se celebraran entre el 15 i el 17 de maig.

Unes fires que tenen com a lema “deixa’t seduir”; i que estan representades per un cor de caramel. Després de la presentació, la directora del Patronat Municipal de Comerç i Turisme, Pilar Yagüe, ha comentat que s’ha fet un esforç important donada l’actual situació econòmica per fer la fira més atractiva als expositors, i també més accessible. Un esforç que s’ha vist correspost, ja que Yagüe comentava que hi ha pràcticament un 90% d’ocupació.
El pregó inaugural de les Fires el farà el dimarts 12 de maig la periodista radiofònica Rita Marzoa. D’altra banda, s’ha avançat també que el divendres 15 de maig, després de la inauguració del recinte firal hi haurà l’actuació del grup Macedònia. Un concert que està previst que comenci cap a les 7 de la tarda. Abans però, les components del grup signaran autògrafs i es faran fotografies amb qui ho vulgui.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: