Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jornada de portes obertes a “Viu la vinya”

Ja fa algun temps que es va presentar aquesta iniciativa impulsada per la Fundació; Mas Albornà i la Fundació Miquel Torres, amb la voluntat d’establir un centre d’aprenentatge per a escoles

La particularitat del projecte però, se centre en que les persones que fan de monitors tenen discapacitats intel·lectuals, com explicava la coordinadora de la Masia Taller Viu la Vinya, Montse Biñolo
La jornada de portes obertes que s’ha fet avui estava adreçada principalment a docents, per tal que coneguessin el centre i les seves possibilitats educatives, tant pel que fa al tema del treball a les vinyes, com la tasca que fan els monitors de Mas Albornà

Bàsicament en la Masia Taller s’ofereixen quatre opcions. Saber com funciona un cep, com es fa una vinya, es parla del consum responsable i la sostenibilitat i finalment de la pagesia i el món rural. La Masia Taller es troba a la Finca Cal Batlle, al nucli de la Bleda de Sant Martí Sarroca i permet conèixer una bodega tot experimentant l’entorn rural.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: