Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Igualar inicia accions de formació per a dones aturades

Impulsat pels ajuntaments de Vilafranca, Igualada i Manresa, el dia 20 d’abril el projecte Igualar iniciarà els itineraris d’inserció laboral dirigits a dones

Igualar pretén lluitar contra la segregació de gènere al mercat de treball a través de diferents accions de formació, prospecció i sensibilització que es desenvoluparan en els tres territoris. En una entrevista al magazín La Plaça, Olga Serra del Servei de Foment de l’Ocupació ha explicat els objectius d’Igualar.

El projecte treballarà en sectors on les dones estan poc representades, promovent la inserció laboral en oficis tradicionalment masculinitzats, oferint formació i acompanyament laboral, i sensibilitzant a les empreses del territori en la lluita contra la segregació laboral. Concretament a Vilafranca, a través dels itineraris d’inserció laboral, es pretén formar 15 dones en situació d’atur en el sector de la logística. Igualar està subvencionat pel programa de Projectes Innovadors del Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Les dones interessades en la realització d’aquests itineraris es poden dirigir al SOIP, el Servei d’Orientació i Inserció Professional, ubicat a la Plaça  Penedès, als baixos de l’Ateneu Municipal fins aquest divendres.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: