Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PPC demana al Govern impulsar les obres d’infrastructures pendents de l’Alt Penedès

La portaveu del Partit Popular al Parlament de Catalunya, Dolors Montserrat, ha presentat aquesta setmana una proposta de resolució al Parlament

Tanmateix, en la mateixa proposta, la dirigent popular reclama fer les gestions davant de les operadores de xarxes de telecomunicacions per tal que tots els polígons industrials del Penedès puguin accedir a línies d’ADSL d’alta velocitat. Montserrat ha explicat que les principals preocupacions dels empresaris penedesencs es centren en la situació de les infraestructures viàries i ferroviàries, així com les infraestructures de comunicacions, les quals “per la majoria no reuneixen la qualitat que requereix el desenvolupament de la seva activitat empresarial”. Dolors Montserrat reclama també al Govern de l’Estat la definició d’un calendari d’execució de les obres de desdoblament de la N340 al seu pas pel Penedès, evitant que aquesta obra incorpori més retards en la seva execució. Per acabar, Montserrat ha afirmat que en l’actual context de crisi econòmica, les empreses que no disposen de les infraestructures adequades per a desenvolupar la seva activitat, estan competint en uns situació de desavantatge respecte a altres empreses. En aquests moments, considera el PP, aquests desavantatges poden comportar la desaparició de bona part del nostre teixit empresarial i de molts llocs de treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: