Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Mercat d’Artesania, Col.leccionisme i Pintura es farà el diumenge de Rams

L’Associació d’Artesans, Col.leccionistes i Pintors de l’Alt Penedès comunica que el mercat mensual del segon diumenge de cada mes s’avança una setmana.

Així doncs, el Mercat d’Artesania, Col.leccionisme i Pintura del mes d’abril tindrà lloc aquest diumenge , a la rambla de Nostra Senyora, entre les 10 del matí i 2/4 de 3 de la tarda. Aquest mercat aplega a un nombre divers de parades on es poden trobar articles elaborats per artesans en diverses tècniques i materials i també alguns productes d’alimentació natural, cosmètica i perfumeria i una variada oferta d’objectes d’interès per als col·leccionistes. Així mateix el col·lectiu de pintors penedesencs exposarà dibuixos i pintures originals dels mateixos autors elaborats en diferents tècniques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: