Dilluns, 11 de desembre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La cuina del 1714

La cuina del 1714 presenta catorze receptes de l’any 1714, realitzades pels alumnes de l’especialitat de cuina i serveis de restauració del Programa de Formació i Inserció La Forquilla, del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Les receptes es van gravar en els restaurants on els alumnes van fer les pràctiques. Com a complement, els plats es van maridar amb el vins guanyadors del  concurs Denominació d’Origen Penedès 2015, de la mà de Ton Colet, sommelier de la Taverna del Vinseum.

Properes emissions

Pomes farcides - La Garnatxa
dilluns 11/12/2017 - 06:30
dilluns 11/12/2017 - 10:30
Bacallà a la mel - Can Bellés
diumenge 17/12/2017 - 14:30
diumenge 17/12/2017 - 18:30