Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cuines del món. Llista de programes

Quarta temporada (2016):

1. Banitsa. Gabriel Ivanov Berenov
2. Sardines farcides. Mohammad Bahamou
3. Crema catalana. Ainoa Carrion Monedero
4. Sorrentinos. Nicolas Gabriel Girardi Armayor
5. Pollastre amb cuscús. Youness Guernain
6. Estofat de vedella. Laia Mercader Francisco
7. Tiramisú. Iker Morcillo Herrera
8. Arròs al forn. Emilio Moreno Calurano
9. Mandonguilles de l’àvia. Èric Navas Aizina
10. Lasanya de verdures. Diana Pasqual Campos
11. Pastelón. José Delio Reyes Guzmán
12. Alambre de res. Daniel Alejandro Rodriguez Miranda
13. Salmorejo. Adrià Rovira Garcia
14. Bahrir amb xocolata i maduixes. Oumayma Yasede

Tercera temporada (2015):

1. Papas a la Guancaina. Brenda Vergaray
2. Coq au vin (pollastre al vi). Alba Pousiuett
3. Pastela de pollastre. Tata Bouchouikira
4. Fricassé de Bolívia. Thalia Lizet Calla
5. Pollastre farcit amb beixamel. Jennifer Jiménez
6. Fricandó de vedella. Sara Lavin
7. Picantons farcits de pera al forn. Mauel Panizo
8. Encebollado de verat. Dennis Alcivar Añazco
9. Encocat de gambes. Josué Buendia
10. Orada al forn. Ruben Crespo
11. Harira. Soufianne El Hachioui
12. Ceviche. Lucero del Mar Olivares
13. Fideuà. Ariadna Mercado
14. Humitas de La Cochabamba. Mauricio Ugarte

Segona temporada (2014):

1. Alfajores amb dolç de llet. Fabricio Díaz
2. Rotllets de vedella amb bolets. Maria Díaz
3. Tajín de vedella amb prunes. Btissam Zaroul
4. Panada gallega de pollastre. Asma Nogueira
5. Ají de gallina. Kelly Escobar
6. Sancocho dominicano. Yandel Ceballo
7. Coulant de xocolata amb tofee. Éric Córcoles
8. Congrí, arròs amb fesols. Ramón Carlos Agüero
9. Bunyols de vent farcits de xocolata amb romaní. Carolina Castellví
10. Calamars farcits amb salsa de xocolata. Raúl Fernandez
11. Briuoats d’ametlla. Faissal El Fathi
12. Canelons de carxofa. David Montes

Primera temporada (2013):

1. Yassa. Awa Wade
2. Rotllets de pasta de full farcits. Simo Larribi
3. Ensaïmada mallorquina. Laila El Yousfi
4. Bunyols de l’àvia. Marcos Negrete
5. Tagín de peix. Mariam Legrini
6. Coca de recapte. Joan Giralt
7. Salteñas. Sergio Rocha
8. Locrio de costelles de porc. J. Carlos Ceballos
9. Cocido montañés. Adrià Alonso
10. Pollastre amb plàtan. Ajara Aziz
11. Ceviche de gambes. Nixon Lima
12. Cuscús marroquí. Karim Bouchouikira
13. Ghribat de coco. Lahcen Sadeq
14. Pollastre a la cola. Fernando Llanos

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: