Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xavier Bosch ha presentat a Vilafranca Eufòria, la novel.la que tanca la trilogia del periodista Dani Santana

L’escriptor i periodista Xavier Bosch ha vingut a l’Odissea en vigílies de Setmana Santa, amb la segona edició d’Eufòria sota el braç i grans expectatives de cara a les vendes de Sant Jordi.

Amb Eufòria, Bosch tanca la trilogia protagonitzada per el periodista Dani Santana, però no descarta que si algun afer de l’actualitat l’indigna el rescati. Bosch, que qualifica els tres llibres de la saga d’investigació i denúncia, afirma que Eufòria és el més provocador.

A Eufòria explica les interioritats de la indústria farmacèutica a través del testimoni d’un visitador mèdic, que es va posar en contacte amb ell via Twitter, i que li va explicar com alguns laboratoris fan "el que calgui" perquè els metges prescriguin els seus medicaments. També conté una segona trama sobre un empresari que vol construir un gran parc temàtic.

 

Per Bosch, les 3 novel·les de la saga Santana són ficció real. Aquest gènere li serveix per explicar coses amb absoluta llibertat, que els mitjans de comunicació no creu pas que li publiquessin.

Xavier Bosch, que actualment és articulista i membre del consell editorial del diari Ara,  ja està escrivint una nova novel.la.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: