Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull aquest dissabte la 46ena edició de la Cantada de Caramelles, en què participaran tres grups

El dissabte 26 d’abril, a les 8 del vespre, a la Plaça de la Vila tindrà lloc la 46a edició de la Cantada de Caramelles de Vilafranca que organitza el Servei de Cultura de l’Ajuntament, i que enguany compta amb la participació dels grups de cantaires: Coral Tercera Primavera, Els Tornavisos i la Societat Coral El Penedès “El Coro”.

La Cantada de Caramelles és un esdeveniment tradicional de la Setmana Santa però que a Vilafranca presenta alguns trets diferenciadors respecte altres municipis de la comarca: els grups de cantaires, que poden ser de nois, de noies o mixtes, pugen d’alt d’un escenari per cantar i encara que la temàtica de fons és l’habitual de les caramelles com ara l’arribada de la primavera, la natura, les flors i l’amor entre altres, les cançons acostumen a ser versions de peces populars de la música actual, amb lletres adaptades pel propi grup amb bones dosis de picardia i sentit de l’humor.

Això no vol dir, però, que la caramella tradicional no hi tingui cabuda. Cada grup és ben lliure de plantejar el repertori de caramelles que desitgi fins a un màxim de 3 temes cadascun. En acabar la cantada de caramelles, hi haurà mona i moscatell pels cantaires i pel públic assistent.

En cas de pluja, la Cantada de Caramelles es farà a l’Auditori Montserrat Junyent de l’Ateneu Municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: