Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull aquest dissabte la 14a Nocturna Clàssic Ral·li

Per primera vegada, la Nocturna Clàssic Ral.li, una de les competicions amb més prestigi i tradició del món de la regularitat per a vehicles clàssics, desplaça la seva seu a Vilafranca, coincidint amb la Capitalitat de la Cultura Catalana.

Organitzada per el Clàssic Motor Club del Bages, la 14a Nocturna Clàssic Ral.li és una prova de regularitat en carretera oberta al trànsit per a cotxes i motos històriques.

Hi participaran una vuitantena de vehicles matriculats abans del 31 de desembre de 1988.

Un dels participants és el vilafranquí Pere Galimany que condueix un Fiat Abarth del 1975, totalment restaurat.

En la presentació del Ral.li, ell mateix explica les característiques d’un ral.li de regularitat, com per exemple que els cotxes i motos no poden superar els 50km/h de velocitat mitjana.

 

La prova, puntuable per a la Copa catalana de Ral·lis de Regularitat per a Clàssics, començarà a dos quarts de 12 del matí a la Zona Esportiva i acabarà a les 9 de la nit, a la Rambla, després de recórrer 350km repartits en 13 trams al llarg de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès, la Conca de Barberà, l’Anoia i l’Alt Camp.

El regidor de Cultura, Raimon Gusi, ha destacat  el prestigi del Ral.li, tot agraint que hagin pensat en Vilafranca com a seu.

 

El primer bucle començarà i acabarà a l’Auditori de Vilafranca, a dos quarts de 3 de la tarda. Les tripulacions supervivents iniciaran la segona etapa que acabarà a Sant Martí Sarroca, a dos quarts de 7 de la tarda, i la tercera etapa acabarà a la rambla vilafranquina a les 9 del vespre.

Així que els cotxes vagin arribant a la Rambla es podran admirar aquestes joies històriques de l’automoció, així com els vehicles més populars que desperten la nostàlgia.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: