Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 450 persones a la presentació a Sant Sadurní del llibre ‘El Doctor Antoni Nin, un metge peculiar’

Una Fassina plena de gom a gom va acollir el passat 10 d’abril la presentació del llibre ‘El doctor Antoni nin, un metge peculiar’, de Pepi Pérez Albiol. Unes 450 persones, entre les quals s’hi trobaven fills, néts, altres familiars i amics del doctor Nin, van voler prendre part a la presentació del llibre, convertida en homenatge a una persona molt estimada a la vila.

Els encarregats de la presentació van explicar les seves vivències amb Antoni Nin i van destacar que tothom el recordaria per la seva generositat i perquè es desvivia pels seus pacients. La família i la col·laboració de Miquel Raventós han estat claus a l’hora d’escriure el llibre, tal i com va explicar l’autora, mentre que el doctor Jordi Estapé es va desfer en elogis cap al que va descriure com un gran amic i un grandíssim metge, amb un encertat ull clínic. Jordi Nin, al seu torn, va fer un emotiu repàs per la vida del seu pare.

El doctor Antoni Nin va dedicar la serva vida a atendre els seus pacients, no només des d’un punt de vista mèdic sinó també des d’una vessant molt humana.

El llibre inclou una petita biografia del personatge, que es complementa amb els viatges i la música, les seves dues grans passions a part de la medicina; un recull del testimoni de diferents persones que el van tenir com a metge i una recopilació d’altres doctors que van exercir a Sant Sadurní des de l’any 1927.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: