Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una sessió de música House centrada en la dècada dels 80-90 serà la col·laboració de dj John Jacobsen a la Festa Major d’enguany

Ja fa alguns dies que els administradors van anunciar aquesta col·laboració que enguany ofereix aquest conegut dj a nivell internacional, vilafranquí i resident a Vilafranca, el dia 29 d’agost a la nit per acabar de tancar l’empalmada.

John Jacobsen és en aquests moments resident a la discoteca Pachá d’Ibiza, i ha actuat arreu del món. A Vilafranca, explica que està molt il·lusionat de poder participar de la seva festa major. La coneixença amb una de les administradores de la Festa Major, ha ajudat a donar per part de Jacobsen totes les facilitat per tal de poder ser en aquesta ocasió un dels protagonistes de les nits musicals de la més típica.

 

Sobre el que oferirà la nit del 29, explica que la voluntat és que sigui una sessió popular, en el sentit que la majoria de música que punxarà serà coneguda per el públic, Es tracta de peces d’estils House dels 80 i 90 del segle passat, versionades i adaptades a l’estil Jacobsen.

 

Com dèiem aquests mesos d’estiu és dj resident al Pachá d’Ibiza, una activitat que compagina amb actuacions arreu; però també amb la seva faceta de productor discogràfic.

En aquest sentit, està acabant d’enllestir un disc que veurà la llum de cara a finals d’any. Un treball que qualifica de més personal i que remarca té uns certs aires penedesencs.

Sobre l’actual moment de la música electrònica a casa nostra, Jacobsen remarca que hi ha una bona projecció de creadors catalans que tenen presència en els circuits professionals musicals, i que cada cop hi ha menys diferències entre la música que es fa a Europa o altres punts del planeta, de la que es fa i produeix a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: