Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’organitza una Jornada de Participació Juvenil al barri de l’Espirall, el proper dissabte 29 de novembre

El proper dissabte 29 de novembre, l’Ajuntament de Vilafranca, a través dels serveis de Joventut i Convivència i Ciutadania, organitza una Jornada de Participació Juvenil al barri de l’Espirall.

Aquesta jornada està emmarcada dins la Llei de Barris i se celebrarà al local municipal del barri, a la plaça Doctor Bonet de 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 2 del migdia, i comptarà amb l’assistència de la regidora de Joventut, Anna Doblas.

La jornada està adreçada a adolescents i joves del barri, d’entre 14 i 30 anys d’edat, i servirà per presentar el Projecte d’Intervenció Socioeducativa amb Adolescents i Joves del barri. D’altra banda, es vol aprofitar aquest espai de trobada i participació per conèixer els interessos dels adolescents i joves del barri, fomentar la seva participació, cercar un nom atractiu per al projecte i presentar les activitats que es realitzaran al barri durant les vacances de Nadal.

Per participar a la jornada cal fer una inscripció prèvia, emplenant la butlleta inclosa en els díptics informatius repartits per diversos comerços i establiments del barri. També es pot trobar més informació al web <a href="http://www.siaj.net/" target="_blank">www.siaj.net</a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: