Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’han inaugurat les obres de restauració de la Font Seca i de l’espai de connexió amb la plaça Era de la Roca, a Les Gunyoles

Coincidint amb els actes de la Festa del Most de les Gunyoles aquest cap de setmana es van inaugurar unes obres que han acondicionat l’espai d’entrada al nucli i milloraran també la imatge de la zona d’acollida dels milers visitants que rep cada hivern el pessebre vivent de les Gunyoles.

La inauguració es va dur a terme diumenge al migdia coincidint amb la Festa del Most de Les Gunyoles. L’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès, amb el suport de la Diputació de Barcelona ha destinat 100.000€  a les obres de restauració de l’espai de la font seca i de l’espai de connexió amb la plaça Era de la Roca. L’acte d’inauguració comptava amb la presència del diputat Rafael Roig i de l’alcalde del municipi, Oriol de la Cruz, i consistia en el descobriment de la placa commemorativa.  L’alcalde d’Avinyonet, Oriol de la Cruz, remarca que era una obra que millora clarament la comunicació del nucli de les Gunyoles.  Per la seva part el diputat, Rafael Roig, assenyala que les administracions locals han de prioritzar en aquests moments obres que siguin útils pels ciutadans.  Desprès dels parlaments es va procedir també a la signatura d’un conveni de col·laboració per la substitució de la coberta del Local de la Societat La Torre. Es tracta d’arranjar la teulada d’uns 700 metres quadrats del local de la Societat La Torre. L’ajuntament es compromet a finançar el 50% de les obres. Aquest acte d’inauguració de les obres s’emmarcava en les festes del Most de les Gunyoles que s’han celebrat durant el cap de setmana amb una atenció especial per el tast de vins i caves, amb una nova edició del Tastacavavi que es va celebrar dissabte a la nit i que va ser un dels actes amb més participació. El Tastacavai estava amenitzat amb un concert del grup Sílvia Tosca Trio.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: