Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos tindrà fibra òptica el 1r trimestre de 2015

La companyia Telefónica ha comunicat a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos l’inici del desplegament de la seva xarxa de fibra òptica a tots els nuclis del municipi per tal d’oferir internet d’alta velocitat amb servei de dades, imatge i veu.

El desplegament de la fibra òptica es començarà a fer al gener i s’espera que el servei pugui ser operatiu a principis de la propera primavera. La nova xarxa s’instal·larà únicament als nuclis urbans i no afectarà als polígons industrials, on la companyia instal·la cablejats de banda més ampla per cobrir les necessitats que puguin demandar les empreses, algunes de les quals ja disposen d’aquests serveis.

Una vegada efectuada la instal·lació, els clients que estiguin interessats en aquest servei d’internet d’alta velocitat l’hauran de contractar. En aquest sentit, Telefònica ha comunicat a l’Ajuntament que en les properes setmanes diversos assessors comercials, degudament acreditats, visitaran les llars del municipi per donar a conèixer el nou projecte.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: