Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Pau d’Ordal celebra aquest cap de setmana la Festa de la Collita

Les activitats s’iniciaran divendres a 2/4 de 6 de la tarda amb una projecció de cinema infantil a la sala del Centre Agrícola. Ja al vespre, a les 8 a la plaça Subirats, traca d’inici de festa i a continuació sortida nocturna a peu a les Caves Guilera. A la mitjanit, a la Sala de l’Agrícola nit jove; i a partir de 2/4 de 2 de la matinada estirada de corda i cursa de sacs.

Dissabte a les 10 del matí a la pista poliesportiva i al camp de futbol, matinal esportiva. A partir de les 12 del migdia, a la plaça Subirats, obertura de la Barraca amb diverses activitats i jocs programats. A la tarda, a partir de les 6 a la sala Polivalent, tast de vins a càrrec de Josep Maria Albet. A 2/4 de 9 del vespre, a la plaça Subirats, carretilalda dels Diables de Sant Pau i el Drac Vell. A les 10 a la sala del Centre Agrícola es farà el sopar de germanor per a socis i sòcies. A la mitjanit a la Plaça Subirats concurs de llançament de DNI’s i després festa a la Barraca amb música.

Diumenge serà el darrer dia, i s’iniciarà a ¾ de 9 del matí amb una bicicletada popular, que a les 10 acabarà a la mateixa plaça amb una botifarrada popular. A 2/4 d’1 del migdia a la sala del Centre Agrícola xerrada espectacle “Visca la vinya, visca el vi”, a càrrec de Rosa Vendrell. A 2/4 de 2 a la plaça Subirats, vermut popular. De cara a la tarda, a la mateixa plaça hi haurà xocolatada popular a les 6. A les 7 a la tarda a la sala del Centre Agrícola teatre i en acabar a la plaça Subirats traca de fi de festa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: