Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Representants de les Joves Cambres Catalanes es reuneixen aquest cap de setmana a Vilafranca per celebrar el seu 46è Congres Nacional

Un congrés que serveix per posar en valor la feina feta al llarg de l’any i per escollir el nou president nacional de cara al 2015. En aquest congrés a Vilafranca, el tema central d’aquest congrés és la responsabilitat social corporativa.

Divendres a la tarda representants de les Joves Cambres de Catalunya han estat rebuts a l’Ajuntament per el regidor de Promoció Econòmica, Manel Montfort, el regidor coordinador de serveis a les persones, Ramon Zaballa, i el regidor de Cooperació, Raimon Gusi.

La trobada anual que realitzen les Joves Cambres catalanes serveix per tal de repassar l’activitat realitzada al llarg de l’any i començar a preparar el següent. A banda de les seves assemblees i trobades de treball, des de la Jove Cambra també es pretén que aquesta trobada aporti alguna cosa més als participants, i per aquest motiu es busca un eix de treball, que en aquesta edició s’ha centrat en la responsabilitat social corporativa.

En aquest Congrés Nacional s’ha d’escollir també el president per el proper any. Magí Sanserrich, de la Jove Cambra Internacional d’Igualada que presentarà diumenge la seva candidatura a l’assemblea, serà probablement el president per el 2015.

Les Joves Cambres reuneixen joves d’entre 18 i 40 anys, i tenen presència a més de 120 països, amb la voluntat de sumar esforços de persones amb ganes d’emprendre i involucrar-se en la societat per tal de millorar-la.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: