Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Qalidès ofereix dotze tastos de vins de terrer del Penedès a la taverna de Vinseum

La primera de les sessions es va fer aquest dimarts, i tindrà continuïtat en els propers dimarts fins el juliol, en que es farà una aturada per continuar després amb el cicle de tastos a partir de l’octubre.

En la presentació d’aquest primer tast amb vins de Jean Leon, la presidenta de Qalidès, Mireia Torres, insistia en que la principal intenció de l’associació és promoure la imatge de qualitat dels vins del Penedès. I una de les maneres de fer-ho serà amb aquests tastos. Els dimarts Qalidès.

La filosofia dels cellers que formen aquesta associació és la defensa del caràcter i la qualitat dels vins dels Penedès, respectuosos amb l’entorn, la seva identitat paisatgística i la riquesa d’un territori amb 2.500 anys d’experiència en la producció vitivinícola.

Com explica Mireia Torres, la intenció és promoure també una viticultura sostenible amb el medi ambient, donant a conèixer la personalitat i singularitat de vins de terrer, tot fent al mateix temps difusió de l’enoturisme del Penedès a través d’experiències amb productes de proximitat. Una mostra una ruta entre els cellers per sumar sinèrgies.

La propera sessió serà el dimarts 4 de juny, amb tast de vins de Jané Ventura.

A banda de Jean Leon i Jané Ventura, formen part de Qalidès Albet i Noya, Avgvstvs, Can Feixes, Can Ràfols dels Caus, Castellroig, Gramona, Mas Comtal, Miguel Torres, Pardas i Viladellops.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: