Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Publicació especial pels 20 anys del Llegir per Sentir

El setmanari el 3 de vuit encarta aquesta setmana una revista sobre el 20è aniversari del programa Llegir per Sentir de Ràdio Vilafranca.

El 3 de vuit surt a la venda aquest dijous, un dia abans del que és habitual amb motiu de les vacances de Setmana Santa. A més com que aquesta Setmana Santa ha estat molt tardana coincideix també amb les proximitats de la Diada de Sant Jordi, data de l’aniversari de la publicació i en la qual acostuma a oferir un especial. En aquesta ocasió hi ha tres suplements. Un, encartat amb el setmanari, serà la publicació especial de Sant Jordi de la secció literària de l’Agrícol, que se centra en aquesta ocasió en el vintè aniversari del programa Llegir per Sentir de Ràdio Vilafranca. En bona part centra els seus continguts en la jornada que es va celebrar fa 15 dies sobre la literatura infantil i juvenil i els mitjans de comunicació.

L’especial recull també diversos articles i una carta de felicitació de la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau.

D’altra banda, i a iniciativa de diversos col.lectius de la societat civil penedesenca, el 3 de vuit també regala una estelada.

Tampoc s’ha d’oblidar que l’especial de Sant Jordi porta el recull de les principals novetats editorials del darrer any al Penedès i, en aquesta ocasió, també un recull de títols amb temàtica sobiranista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: