Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

PSC, CiU i PP dels Monjos desvirtuen la moció contra la incineració de fangs de depuradora a l’empresa Cales de Pachs i de residus al Penedès

El Col.lectiu Ecologista Bosc Verd, Ecoxarxa Penedès, el Moviment Contra la Incineració a Uniland i la Plataforma Cívica en Defensa de la Salut i el Medi Ambient dels Monjos, que havien presentat la moció als grups municipals de Santa Margarida i els Monjos, estan en desacord amb la moció finalment aprovada aquest dilluns en el ple.

El PSC, CIU i el PP no van donar suport a la moció presentada, tan sols la va recolzar ERC.

Aquests grups i col·lectius ho troben incomprensible perquè aquesta moció és la mateixa que es va aprovar, sense modificacions, als ajuntaments de Vilafranca i Les Cabanyes i també, per unanimitat  al Consell Comarcal on la representant de l’ajuntament dels Monjos hi va votar a favor.

Els grups promotors de la moció volen deixar clar que la moció modificada, que finalment va ser aprovada, no compta amb el seu vistiplau.

Durant el ple, els grups que presentaven la moció van exposar els perills que per la salut, el medi i l’economia de la comarca suposa la incineració de residus a Uniland els 365 dies de l’any i que si Cales de Pachs obté el permís d’incinerar tindrem dues incineradores a la comarca.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: