Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop de 3.000 persones han participat al Viu Penedès 2014

La primera edició de la Setmana de l’Enoturisme Viu Penedès, organitzada per la Unió Empresarial del Penedès, va tancar aquest diumenge amb èxit d’assistència.

patronal penedesenca, prop de 3.000 persones han assistit a alguna de les més de cent activitats enoturístiques i culturals que oferia el programa. Al llarg de la setmana passada, una vuitantena de cellers, espais enogastronòmics i centres culturals i esportius de l’Alt i el Baix Penedès, el Garraf i l’Anoia han aportat la seva oferta d’activitats al programa de la Setmana de l’Enoturisme Viu Penedès 2014, a preus especials.

La coordinadora de la Setmana de l’Enoturisme Viu Penedès, Mercè Carafí, ha expressat la satisfacció per l’èxit assolit en aquesta primera edició, que ha aconseguit dinamitzar la variada oferta d’activitats enoturístiques i culturals que ofereix el Penedès.

 

Entre les activitats amb més èxit de públic destaquen maridatges musicals, tast de productes ecològics o un capvespre de faules a Gelida, entre d’altres propostes, com explica Carafí.

La UEP ja ha començat a treballar per organitzar la pròxima edició de Viu Penedès, reiterant el compromís de la patronal amb el projecte enoturístic del Penedès.

El Viu Penedès, diuen, és una iniciativa que pretén sumar. Des de la UEP creuen que tenim una oportunitat per explicar al món que al Penedès sempre hi seran benvinguts i que hi tenen moltes coses per descobrir”.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: