Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Per onzè any consecutiu Centre Vila muntarà la pista de gel a Vilafranca, que enguany estarà coberta

L’Associació de Comerciants Centre Vila ha presentat la campanya de Nadal d’aquest 2014, que torna a tenir com a principal reclam la pista de gel que s’instal·larà a la Rambla de Sant Francesc.

Serà ja l’onzena edició de la pista de gel vilafranquina, amb la qual cosa es consolida la capital de l’Alt Penedès com una de les més veteranes en disposa d’aquest equipament per les festes de nadal.

La novetat més destacada d’aquesta edició, com explica el president de Centre Vila, Fèlix Hill, és que la pista serà coberta, amb la qual cosa es milloren les seves condicions d’ús en cas de dies molt freds o de pluja, per exemple.

Al voltant de la pista, però, des de Centre Vila s’organitzen moltes altres coses, i diferents campanyes amb l’objectiu de dinamitzar el comerç. Així, s’ha organitzat la campanya de la targeta Centre Vila, amb la qual totes les persones que fins el 10 de desembre realitzin les seves compres amb aquesta tarja, entren el sorteig de 300 entrades per un concert exclusiu que la Coral Laroc oferirà al Casal de Vilafranca per els guanyadors.

A banda, entre els guanyadors d’aquest sorteig se’n farà un altre, de 30 entrades per l’espectacle “Happy Chistmas”, que oferirà el 3 de gener al mateix Casal el grup Deudeveu.

Com ja han fet els darrers anys, des de Centre Vila donen també un valor solidari a la pista de gel i per tant les persones que els dies 10, 11, 17 i 18 de desembre portin un mínim de 2 envasos de llet a la pista podran patinar de forma gratuïta. La llet es donarà al Rebost Solidari.

Finalment, el dia 2 de gener, com ja es va fer l’any passat, la Rambla de Sant Francesc serà un punt d’atracció durant tot el dia, amb inflables i activitats per els més petits.

La inauguració de la pista de gel es farà el 4 de desembre a la tarda, i obrirà portes per el públic en general el dia 5 i estarà en funcionament fins el 6 de gener. Com sempre, els qui vagin amb un val de Centre Vila podran patinar abonant el lloguer dels patins, que és de 4€. Des de Centre Vila han recordat també que, com han fet en aquests darrers anys, estan oberts a facilitar als col·lectius més desafavorits la possibilitat d’usar la pista de gel. Només cal que es posin en contacte amb ells per concretar un dia i una hora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: