Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òscar Jiménez presentarà el seu llibre ”Im/posible’ a la Biblioteca de Sant Sadurní el proper 4 de desembre

El sadurninenc Òscar Jimémez presentarà el proper dijous 4 de desembre, a les 8 del vespre a la Biblioteca de Sant Sadurní, el seu llibre ‘Im/posible’, que s’ha convertit en rècord de vendes a Amazon i un fenomen a les xarxes socials i la recaptació del qual va destinada a l’Associació “Qui té a qui Amics dels Discapacitats del País del Cava”.

‘Im/posible’ és una història autobiogràfica de superació personal en què el protagonista explica la terrible experiència que va començar quan una operació d’hèrnia discal el va deixar en una cadira de rodes després d’una inexplicable cadena d’errors i negligències mèdiques. El llibre, a banda d’Amazon, el distribueixen en paper la Llibreria Jepi i a la gestoria Oxigen de Sant Sadurní.

La setmana passada va presentar el llibre als alumnes de 3r d’ESO de l’Escola Jacint Verdaguer. Allà va explicar la seva experiència per mostrar als joves la importància de ser positius davant els esdeveniments de la vida, ensenyar-los a valorar els petits detalls de la vida i a ser perseverants, a respectar els altres i a ser bona persona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: