Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

OpenDomo, amb seu a Vilafranca, participa al CeBIT de Hannover

L’empresa amb seu a Vilafranca OpenDomo Services participa aquesta setmana a la fira internacional de tecnologia CeBIT de Hannover.

OpenDomo Services és una start up tecnològica que ofereix solucions de monitorització del consum de l’energia elèctrica i d’automatització d’instal•lacions. Dissenyen i fabriquen hardware i software amb aquesta finalitat i acaben de presentar a la fira Genera 2013 de Madrid la seva solució de monitorització i control del consum elèctric per a empreses multipunt. Aquesta eina permet que empreses localitzades a diferents punts del territori tinguin centralitzat el seu consum elèctric i evitin ineficiències. OpenDomo situa l’estalvi que es pot aconseguir amb el control del consum en un 20%, mentre que si s’afegeixen automatitzacions, es pot arribar al 40%.

Ara, OpenDomo participa a la fira tecnològica més important del món, el CeBIT de Hannover. La directora general de la start up Elisabeth Cuenca explica que han sabut innovar i ocupar un nínxol de mercat.

OpenDomo Services és la única empresa catalana seleccionada d’entre 250 empreses de 35 països diferents al concurs Code N i aquesta selecció culmina amb la seva participació a CeBIT Hannover.

Tot i que la majoria de clients d’OpenDomo són consultores energètiques, tenen automatismes adreçats a les llars. Una de les solucions que han creat és un equip que s’instal•la al quadre elèctric general i, per wi-fi, permet un control exhaustiu del consum en quilowatts, euros i CO2, amb corbes d’evolució, qualitat del voltatge i indicadors de si tenim contractada la potència adequada.

OpenDomo Services S.L. va néixer d’un projecte opensource i es va instal•lar a Vilafranca al maig de l’any passat en ser la ciutat un punt intermig a l’abast dels seus cinc socis fundadors.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: