Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obertes les inscripcions al 49è Concurs de Vins de Qualitat de la DO Penedès

Tastavins Penedès, amb el suport tècnic del Consell Regulador de la DO Penedès, organitza per 49è any consecutiu el Concurs de Vins de Qualitat de la DO Penedès, amb el mateix objectiu fundacional de reconèixer els millors vins del Penedès de cada any i fomentar l’elaboració de vins de qualitat en el territori.

Aquest concurs està obert a tots els cellers embotelladors inscrits al registre de la DO Penedès, que hi poden participar en les diferents categories, segons el tipus de vi presentat. Vins blancs, vins blancs de criança, vins rosats, vins negres, vins negres de criança, vins dolços, vins escumosos i la categoria incorporada en la darrera edició de vins monovarietals de xarel.lo.

El termini per presentar mostres finalitza el 6 de març i les mostres presentades seran valorades a cegues el 16 de març, per un grup d’experts format per sommeliers, restauradors, periodistes i enòlegs.

Per més informació es pot contactar amb l’Acadèmia Tastavins del Penedès, al telèfon 938903581 o per correu electrònic a <a href="mailto:"></a>.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: