Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oberta la inscripció per a les 7es Jornades de la Penedesfera

Ja són obertes les inscripcions i s’ha publicat el programa de les 7es Jornades de la Penedesfera, que se celebraran del 26 al 28 de setembre a Sitges, coincidint amb les Jornades Europees del Patrimoni.

La rellevància del patrimoni cultural i la posada en valor gràcies a les TIC i la seva aplicació en la Societat de la Informació i el Coneixement serà la temàtica de l’esdeveniment. Per aquest motiu les Jornades de la Penedesfera, que tradicionalment s’han celebrat a finals de la primavera, s’han traslladat a la tardor per tal de tenir la possibilitat d’admirar la reobertura dels museus de Sitges Cau Ferrat, Can Rocamora i Maricel.

El programa de les 7es Jornades de la Penedesfera consta també d’un tast Malvasia&Blogs, una taula rodona amb experiències TIC de museus de l’àmbit del Penedès i de la resta de Catalunya, així com demostracions d’aplicacions mòbils i de realitat augmentada. Tots els actes seran gratuïts i només cal una inscripció prèvia al Portal de la Penedesfera, www.penedesfera.cat, on es pot trobar un programa detallat.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: